Okai vér és nyák a székletben

Az egyik leggyakoribb panasz a sok ember szenved emésztési problémák jelenléte vér és nyák a székletben. Olvasd el ezt a cikket tudni az okokat, és ezen állapot kezelésére.
Az esemény a vér és a nyálka a székletben a jele, súlyos betegség az emésztőrendszer, és nem szabad félvállról venni. Ez akkor fordulhat elő fertőzés okozta a bél vagy fertőzés bármely más része az emésztőrendszer. A vér előfordulhat a vörös szín a széklet (melaena), amely esetben, legtöbbször utal fertőzés a bél. De ha a széklet feketén jelenik meg, akkor az azt jelenti, hogy a fertőzés a felső gyomor-bélrendszer, a hemoglobin a vérben feketére az oxidáció miatt, amely csak akkor fordul elő, amikor a vér származik a felső tápcsatornában.

Okoz
Hasmenés
Sokszor nem, súlyos hasmenés gyakori oka ennek a feltételnek. Normális esetben a hasmenés olyan állapot, ahol sok a folyosón a nagyon híg széklet. Azonban, súlyos esetekben, nem lehet áthaladását a vér és a nyálka a székletben is. Ez különösen igaz abban az esetben, amelyek miatti parazitás fertőzések a vékonybél vagy a miatt súlyos fertőzések más részein a tápcsatornában. A legtöbb ember azt is mutatják, más tünetek, mint a kiszáradás, gyengeség, hányinger, és ingerlékenység.
Intestinalis parazita fertőzések

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Egy másik, szintén gyakori oka a amőbás. Ez egy fertőző betegség, amely hatással van a vastagbél, és többnyire szerződött, ha valaki iszik, vagy eszik fertőzött élelmiszer vagy víz, amely Entamoeba histolytica, bél parazita. Ebben a betegségben a amőba tulajdonítanak maguknak, hogy a vastagbélbe, és súlyos tünetek, mint véres hasmenés, hasi görcsök, hasi fájdalom, étvágytalanság, hányinger és láz. A kezdeti szakaszban vannak többnyire nem okoz tüneteket, de ha az ember mentelmi alacsony, vagy ha a szám a amőba hirtelen emelkedik, akkor a tünetek láthatóvá válnak. Ez az állapot ragályos, mint a széklet átadott tartalmazza a paraziták, így, szennyezheti a vizet, hogy kapcsolatba kerül, és terjedését. Egy másik példa a bél parazita giardiasis, ahol a kórokozója a feltétel egy parazita nevű Giardia lamblia.
Colitis ulcerosa
Ulcertaive vastagbélgyulladás olyan állapot, ahol a gyulladás a bélés a vastagbél. Nem ismert, hogy pontosan mi is a kórokozót. A tünetek a hasmenés, véres széklet, hasfájás, hasi régióban, fáradtság, ingerlékenység, étvágytalanság, stb
Bakteriális fertőzés
Egyes fertőzések, mint a kolera, amely egy vízi bakteriális fertőzés a belek okoz nyálka és vér a székletben, és más vastagbél problémák, mint a hasi görcsök, étvágytalanság, hányinger, hasmenés, depresszió, ingerlékenység, stb

Irritábilis bél szindróma
Két betegségek, amelyek jellemzik a gyulladás a bélfalat, vezető tünetek, mint a véres széklet, a irritábilis bél szindróma és Crohn-betegség. A két betegség, van hányinger, súlyos hasi görcsök, stb
más okai
Bizonyos egyéb feltételek, mint diverticulitis, vagy allergiás reakció, vagy mellékhatása bizonyos gyógyszerek, vezethet tünetek, mint a véres széklet.
Kezelési lehetőségek

A kezelés függ a okozó állapot a vér jelenlétét és nyálka a székletben. Ha ez egy parazita bélrendszeri fertőzés, akkor a beteg kap anti-parazita vényköteles gyógyszerek, mint a metronidazol.
Gyógyszerek, amelyek kifejezetten a hasmenés kezelésére is előírt súlyos esetekben.

A számláló a veszteséget a folyadékok és a kiszáradás megelőzésére, a beteg fogják kérni, hogy inni annyi vizet, amennyit csak lehetséges (lehetőleg forralt víz).
Súlyos esetekben, ha vannak olyan elektrolit-egyensúly tüneteket, a beteg lehet szükség elektrolit helyettesítő terápia, különösen abban az esetben, a gyermekek és az idősek.
Az a személy, meg kell próbálnia elkerülni eszik húst, különösen a vörös húsok, és megpróbál ragaszkodni a diéta gyümölcs egyelőre.

Tehát ez egy komoly tünet, hogy kell kezelni azonnal. A pontos oka ennek tünete igényeket kell diagnosztizálni az első, majd hozzáadjuk a legkorábbi, hogy megakadályozzák a további szisztémás szövődmények.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem használható a helyett szakértői orvoshoz.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések