Hiatus hernia Pain

Egy orvosi állapot, amelyben, a felső része a gyomor benyúlik mellkas át a membrán, nevezik a hiatus sérv. A különböző okok, tünetek, és a kezelési lehetőségek, enyhíti a kapcsolódó fájdalom, tárgyalja rövid a következő HealthHearty cikket.
A hiatus hernia, a gyengeség vagy szakadás / vágott, hogy jelen van a membrán lehetővé teszi a sérv, hogy átszúrja a mellkas. Megnyitása a membrán, amely lehetővé teszi a nyelőcső, hogy áthaladjon a szeleppel vezérelt. Egy savas reflux fordul elő, amikor a gyomor feltekercseljük.

Lehetne több különböző oka hiatus hernia. Kemény vagy gyakori köhögés az egyik oka. Lehajlás vagy nehéz emelés is lehet az oka a feltétel. Az elhízás is lehet az egyik fő oka. Az extra súly nyomást gyakorol a hasi ebben az esetben. Néhány más okok, kábítószerrel való visszaélés, a dohányzás, a membrán gyengeség és a stressz, stb
A fájdalom miatt a hiatus hernia

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

A fájdalom, amely hasonló a gyomorégés, előfordul felső része a gyomorban vagy a mellkasban. A tapasztalat a savas reflux és a fájdalom formájában gyomorégés az eredménye a sérv. A fájdalom lehet súlyos időnként, és az egyik úgy érzi, hogy ez egy szívroham. Míg szenved sérv, hátfájás az egyik legsúlyosabb tünetek a betegek által tapasztalt. A duzzadási nyelőcső az oka hátfájás az ilyen esetekben. A nyelőcső duzzad növekedése miatt a savak, és ezáltal ez érinti a gerincet.
Kezelés
Tanácsadás egy orvos, az első dolog, abban az esetben a fájdalom okozta hiatus hernia.

Az orvos előírhat alkalmas gyógyszert, hogy enyhíti a fájdalmat és kellemetlenséget. Egy meg nem hanyagolja még kisebb fájdalmak, és megy a kezelést azonnal.
Gyógyszerek, mint például a H2-receptor-blokkolók és a protonpumpa inhibitorok alkalmazhatók a redukciós savszekréció.
Meg kell vizsgálni, hogy egy személy szenved savas reflux betegség (GERD), amelynek tünetei hasonlóak, hogy a sérv. Ez a probléma akkor fordulhat elő, külön-külön vagy együtt hiatus hernia.

Az egyik módszer, hogy csökkentsék a fájdalmat, hogy enni legalább négy órával lefekvés előtt. Ez az intézkedés nem csak segíti a sérv betegek, hanem segít másoknak abban, hogy az általános egészség ép állapotban.
Rágás az élelmiszer megfelelő rendkívül fontos. A probléma súlyosbíthatja, ha az élelmiszer rágják a kelleténél kevesebb.
Bevitt fűszeres ételek teszi a feltétel még rosszabb. Ezért el kell kerülni étkezési savas és fűszeres ételeket.

Hogy csökkentse a probléma a fájdalom étkezés után, az egyik meg kell tanulni kezelni az aránya az élelmiszerek, hogy eszik. Túlevés fokozódik a fájdalom, és így súlyosbítja a problémát.
A műtét javasolt súlyos esetekben; Ha ez nem történik meg időben, a nyelőcső sérülést okozhat a krónikus reflux. A legrosszabb esetben egy személy is szenved nyelőcsőrák.
Nissen LF a sebészeti eljárás kezelésében használt hiatus sérv. Ebben a folyamatban, a felső része a gyomor (fundus) köré a nyelőcső (körül alsó része). A gyomorfenék ha köré a nyelőcső, a reflux gyomorsav és beékelődés gyomor keresztül hiatus van akadályozva.

A társult fájdalom hiatus hernia minimalizálni lehet a vállalkozás megfelelő intézkedéseket. A kezelés szerepel a fenti pontokban segít elérésében a kívánt eredményt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések