Nátha tünetei

Tünetei közé tartozik a fejfájás nátha, orrfolyás, orrdugulás és. Bár sok más megfázásos tünetek egy személy esetleg tapasztalat, ezek a leggyakoribb.
A nátha nem más, mint egy megfázás, amelyben a tünetek sokkal hangsúlyosabb az arc régióban. A megfázás egy vírusos fertőzés okozta a felső légutak, azaz egy személy orr és a torok. Mivel több mint 200 vírus okozhat mellkasi és náthás tünetek nagymértékben változhat egyik emberről a másikra. Eltekintve azonban a kellemetlen okozta orrdugulás, torokfájás és a zsúfoltság, a megfázás általában ártalmatlan. Szerint a National Institute of Allergy and Infectious Diseases, nincs külön gyógyszer megfázás, és várhatóan gyógyítani a saját belül 10-14 napon belül.

Tünetei náthás
Bár tünetei nátha enyhék, akkor irritálhatja és kellemetlen érzést. A tünetek enyhülnek 10 napon belül saját. A leggyakoribb tünetek a náthás közül

Tüsszentés
Orrfolyás
Orrdugulás
A orrdugulás
enyhe fáradtság
Nyomás a fülben és a melléküregek
Viszkető vagy torokfájás
Hőemelkedés (akár 102 ° F vagy 39 ° C)
Köhögés
Vizenyős szemek
Izom fájdalom
enyhe fejfájás
Étvágytalanság

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Kezdetben a váladék az orr általában tiszta és vizes, de vastagabb lesz, és sárga vagy zöld, mint a hideg előrehaladtával. Egy átlagos, a gyerek többet szenvednek, ha az érintett a nátha. Bár a tünetek a nátha a gyermekek ugyanaz, mint a felnőtteknél, gyakran fejleszteni szövődmények, például a fül és a sinus fertőzés. Kapcsolat akkor azonnal orvoshoz, ha a gyermek elkezdi megtapasztalni:

Láz 103 ° F (39,5 ° C) vagy magasabb
Hidegrázás vagy izzadás
Légzési nehézség
Hányás
Hasi fájdalom
Fülfájás
szokatlan álmosság
állandó sírás
Erős fejfájás
tartós köhögés

Egy tanulmány szerint végzett Brain, Behavior and Immunity, megfázás hatással lehet a figyelem és magatartás a személy. Ezt a vizsgálatot végeztek 189 férfi és nő britanniai A következtetéseket levonni alapján működésének agyuk előtt és után kapott érinti náthás.
Nátha kezelése
Mint már említettük, nincs különösebb kezelést náthás. Azonban a fényesebb oldala, a betegség halad a maga útján körülbelül egy héten belül (általában), és gyógyítható gyógyszeres kezelés nélkül. Mivel az antibiotikumok nem gyógyítják meg a hideg, fájdalomcsillapítók és egyes hazai jogorvoslati segíthet enyhíteni a tüneteket. Lehet, hogy egy enyhe fájdalomcsillapítót, például paracetamol (Tylenol), az izomfájdalmak, fejfájás és láz. Options foglalkozni orrdugulás sok, mint decongestant orrspray, bár ezek nem tanácsos a gyermekek számára. A köhögés elleni szirup segíthet megnyugtatni viszkető torok. Ezen kívül, több OTC gyógyszerek állnak rendelkezésre, de mivel ezek hatástalanok kezelésére az oka a betegség, akkor jobb, ha nem veszi őket.

Van azonban számos más jogorvoslatok és öngondoskodás intézkedések csak akkor veheti hogy megkönnyítsék a kellemetlen okozta nátha. Néhány ezek közül:

Igyál sok folyadékot, így a nyálkahártya marad nedves és törli ki gyorsabban.
Kerülni kell a koffein és az alkohol, mint mindkettő vízelvonó hatása.
Használjon párásító alvás közben.
Alvás és a légzés is könnyebbé válik a propping a fejét párnákkal.
Próbálja rágás néhány C-vitamin cukorka.
Húsleves mindig azt, mint egy hatékony orvosság a hideg. Köztudott, hogy jár, mint egy gyulladáscsökkentő szer. Ez növeli mozgása nyálka és segít a vérellátást, amely célból bármely forró folyadék lehet. Ezért tanácsos, hogy a levesek és meleg folyadékot rendszeres időközönként enyhülést náthás.
Sós víz gargling is segít enyhítésében torokfájás.
Belélegzése gőz remekül működik az orrdugulást.

Remélem most már van egy világos megértése nátha tünetei és kezelése. Vegyünk rengeteg pihenés, és meg fogja találni magát integetett búcsút a csúnya hideg, nincs idő.
Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem használható a helyett szakértői orvoshoz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések