Meniszkusz Tear Helyreállítási idő

Meniszkusz szakadás műtétet végeznek javítási vagy a sérült menisci a térd. A gyógyulási idő függ több tényezőtől.

Meniszkusz egy C-alakú porc található a térd. Minden térd két menisci, az egyik a belső úgynevezett mediális menisci, a másik a külső, úgynevezett oldalsó menisci. Ők alkotják a rostos porc, és egyben rugalmas anyagból között combcsont és a sípcsont fibula. A fő funkciója menisci elnyeli sokk és keni a térdízület. Azonban ezek menisci hajlamosak a szakadás miatt kár, hogy bármely a szalagok által amelyhez csatlakozik a csontokat. Meniszkusz sérülés elég gyakori a sportolók és idős emberek.

Gyakran előfordul, hogy erélyes hajlítása térd egy gyakori oka a meniszkusz szakadás. Idősebb emberek, egy könnycsepp előfordulhat miatt szövet degeneráció, amely származik arthritis. Súlyos térdfájdalom leggyakoribb tünete a meniszkusz szakadás. Meniszkusz műtét gyakran ajánlott a korrekciós intézkedés javítja a funkció a meniszkusz.
Meniszkusz Tear kezelések

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

A kezeléseket írnak mértékétől függően a sérülés. Ha a sérülés kisebb következtében a beteg jól reagál a konzervatív kezelés, amely magában foglalja a megfelelő pihenés, gyógyszerek és fizikoterápiás gyakorlatokat. Ugyanakkor a konzervatív kezelés valószínűleg hasznot csak akkor, ha fiatal és van egy szakadás, ami csak egy újkeletű. Ha a szakadás magában meniszkusz fájdalom és a duzzanat, akkor kortizoninjekciókat bizonyulhat nagy segítség. Műtét leginkább ajánlott, ha a meniszkusz nem hajlandó gyógyítani vagy idősebb betegeknél, ahol a meniszkusz hajlamos őrölni le könnyen.
Meniszkusz Tear Helyreállítási idő
Meniszkusz szakadás műtét alapvetően két típusa van, az egyik, hogy magában foglalja a részleges eltávolítása a meniszkusz és a többi, amelynek célja a javítás a sérült részt. Meniszkusz javítás műtét eredményes, ha a kár a meniszkusz a periférián, ahol megfelelő vérellátását. Más esetekben a részleges meniszkusz műtét segíthet jelentősen. Helyreállításhoz szükséges időt a meniszkusz szakadás függ, hogy milyen típusú műtétet végeztek.
A másik tényező, amely befolyásolja a gyógyulási idő a következők:

A beteg életkorát
Aktivitása a beteg
Összege meniszkusz eltávolítás
Minden más eljárásokat is, ha végre

Egy átlagos, ez kb 4-6 hét időt, hogy a beteg teljesen felépül a meniszkusz műtét. A beteg is elhelyezhető, mankó néhány napig, amíg visszanyeri erejét a gyaloglás az övé. Ha a műtét egy jelentéktelen, akkor talán képes lesz járni a saját. Bár, az a személy lehet, hogy folytassa a munkát 2-4 héttel a műtét, akkor tovább tarthat, mint 2 hónap az izmok visszanyerik teljes erejét. Küzdelmes folytatni tudja csak 2 hónap után a megfelelő pihenés és gondozás.
Hogyan rögzítse Recovery
Ha az előírtnál megfelelő pihenés és korlátozza magát, hogy a minimális törzs, akkor lehet, hogy felgyorsítsa a gyógyulási időszakban. Ice terápia és kompresszió szerves részét meniszkusz rehabilitáció. Ugyanilyen fontos, hogy a gyógyszerek, mint egy utasításai szerint a sebész. Hasonlóképpen, gyógytorna gyakorlatok is nagy szerepet felgyorsul a gyógyulási idő. A gyakorlatokat kell végezni csak a vezetett a gyógytornász. Még ha el is átveheti a normál erő, akkor továbbra is gondoskodó a meniszkusz.
Meniszkusz szakadás gyógyulási idő is függ az egyének egészségének. Az emberek jobb és egészséges testalkat valószínűleg meggyógyul gyorsabban, mint mások. Ugyanakkor, megfelelő ellátás és gondozás a meniszkusz is fontos szerepet játszik annak meghatározásában a gyógyulási idő. Miután az orvos utasításait a szót, segíthet egy elérése gyors kilábalás a meniszkusz műtét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések