Magas tesztoszteron szint

A férfiasság és az agresszió hoztak összefüggésbe a magas tesztoszteron szint férfiakban. De, hogy mennyi a túl sok? Egy bizonyos szinten, még a magas tesztoszteron a férfi test vezethet házigazdák komplikációk. Ez a cikk, tájékoztatni fogja a potenciális mellékhatások nagyon magas tesztoszteron szint férfiakban.
Tudtad?
A tesztoszteron is termelődik a nők kis mennyiségben a petefészek és a mellékvese. Segít a nők visszaállításával csontok szilárdsága, és szintén hasznos petefészek működését.

A tesztoszteron üdvözölték, mint a férfi nemi hormon, és felelős a fejlesztés számos nemi jellegek a férfiak. Azt mondják, hogy ez az egyik legdominánsabb hormonok, ami a férfiak, mit és kölcsönöz nekik férfias tulajdonságokkal. Egy egészséges test, a kiegyensúlyozott tesztoszteron felszabadulását létfontosságú. Tesztoszteron hiánya vagy kóros növekedését egészségtelen és kiválthatja az eredmény számos betegség.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Miért tesztoszteron Vital? Készült a pubertás, a tesztoszteron hormon magasabb szinteken közepén 20-as és a legalacsonyabb az idősebb korosztály számára. A férfiaknál a tesztoszteron készül a herék és az agyalapi mirigy szabályozza a működését ennek a hormonnak. Ez felelős a hang mélyülése, a növekedés fanszőrzet, és a termelés a sperma a fiatal fiúkat. Tesztoszteron szintjét a vérben lehet használni, hogy meghatározzuk a különböző szexuális betegségek férfiak, mint a meddőség, merevedési zavar, nemi vágy elvesztése és a korai jelei pubertás.
Abban az esetben, a tesztoszteron szintje a szervezetben alacsony, az agyalapi mirigy kibocsátások ismert hormont luteinizáló hormon (LH). Ez a hormon akkor váltja ki a tesztoszteron termelését a szervezetben. Ha egy ember tapasztal kapcsolatos problémák a szexuális egészség, a tesztoszteron-vizsgálat az okát. A tesztoszteron a vérben általában kötődik nevű hormon nemi hormon kötő globulin (SHBG). A többi tesztoszteron hormonok mentesek a vér és a diagnózis során, akkor ezeket a részeket, amelyek segítségével az orvosok jelek felismerésére szexuális egészségügyi komplikációk.
A kockázatok a túl sok tesztoszteron

Magas tesztoszteron szint szervezetben oka lehet, hogy a természetes termelés több mint ez a hormon vagy lehet az oka, hogy figyelembe mesterséges adalékok szteroidok azt állítják, hogy lendületet a tesztoszteronszintet. Míg néhány ember tanácsolta orvosszakértők, hogy kiegészíti a tesztoszteron miatt alacsony szintje a szervezetben, néhányan arra, hogy javítsa a csont erősségét és body building. Hosszú távon azonban szteroidokat is okozhat mellékhatásokat. Egy kell inkább a természetes tesztoszteron-kiegészítők helyett a mesterséges tesztoszteron-kiegészítők, amelyek károsak lehetnek a szervezet számára. Ez a tény, hogy egyes emberek viszonylag magasabb tesztoszteron-szint, mint a többiek, de szignifikánsan magas tesztoszteron férfi vezethet a különböző betegségek. Néhány lehetséges mellékhatásai ennek a hormonnak a férfi már alább:
Prosztatarák: Orvosi kutatások, férfiak magas tesztoszteronszint kockázatának vannak kitéve a prosztatarák kialakulásának. Bizonyos esetekben akár halált is okozhat megnagyobbodott prosztata vagy vezet a fejlődés egy újat.
Májbetegségek: Sok férfi, akik anabolikus szteroid kiegészítők, hogy növeljék a tesztoszteron szint a végén több mint fogyaszt, és ezáltal vezető májbetegségek.

Hangulatingadozás: Férfiak, akik a magas tesztoszteronszint mutathat agresszív viselkedés, gyakori hangulatváltozások, sőt kockázatos viselkedés, mint a szexuális vágy növekszik, hogy nagy mértékben. Impulzív viselkedés és a hirtelen hangulatváltozások férfiaknál is a túl magas tesztoszteron a szervezetben (bár az orvosi kutatás még, hogy bebizonyítsam cent százalék). Sokan azt mondják, hogy az a lehetőség, hogy a tesztoszteron agresszió emlékeztető csak egy hit, és nem egy jól megalapozott tény.
Akne: Ez túlserkentik a faggyúmirigyek vezető túltermelés az olaj. Ez azt eredményezheti, arc akne.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

A kopaszság: Úgy találtuk, hogy a kopaszság által kiváltott növekedés tesztoszteronszint férfi.

Szívrohamot: Férfiak nagyon magas szintje e hormon fokozott veszélynek vannak kitéve a kardiovaszkuláris betegségek.
Meddőség: nem kap meglepve, ahogy van, amikor kiderült, hogy szokatlanul magas tesztoszteron szint meddőséget okozhat. Alapvetően, a túl sok tesztoszteron férfi okozhat a növekedést vörösvértestszám és csökken a spermaszám, és ezáltal a kockázat a meddőség.

Alvási apnoe: Sok férfi magas tesztoszteron számoltak be, hogy a gyakori felébredés alatt éjszaka.
Tünetek, mint agresszív vagy kockázatos magatartás nem orvosilag bizonyított még, és így kapcsolatos számukra, hogy növeljék a tesztoszteron szint nem lesz logikus. Mindazonáltal, ez jó a férfiak, hogy a tesztoszteron szintjét ellenőrizni, hogy azok tisztában legyenek a szexuális egészség. Miután a pályán tartani a tesztoszteron szint, akkor megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy kezelje a problémákat. Első a tesztoszteron szintet ellenőrizni is segít fenntartani az egészséges életmód, mint egy igényeit a szervezetben.
Megjegyzés: A cikk itt bemutatott csak tájékoztató jellegű. Mivel minden ember egyedi, a mellékhatások a tesztoszteron miatt, amelynek növekedése a test óhatatlanul változik jelentősen. Konzultációk egy endokrinológus elengedhetetlen gyógyszeres célra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések