Lüktető lábfájás

Lüktető lábfájás kiváltott miatt a különböző okok miatt, ami sok kellemetlenséget. Ez a cikk bemutatja az oka ennek a feltételnek, és tartalmaz néhány egyszerű tipp, hogy enyhítse a fájdalmat társul hozzá.
A lüktető érzés a láb jellemzi intenzív érzés, fájdalom sugárzik, hogy egy adott pont a teljes hossza a lábát. Néha, intenzitása annyira súlyos, hogy állva egy rövid ideig, vagy séta egy kis távolságra lesz elég nehéz. Azt lehet érezni csak egy láb, vagy érintheti mindkét lábát egy időben.

Ez a fájdalom eléggé zavaróak bármikor a nap folyamán, de ez rosszabb, amikor az egyik tapasztalatok az éjszaka közepén, hiszen végül megzavarja a nyugodt éjszakai alvást. Ha ez a fájdalom továbbra is hosszú idő, ez zavarja a normális rutin és az egyén okoz jelentős stresszt.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Mi indítja el Lüktető lábfájás? A lüktető érzés a lábban jelzi a problémát a szerkezeti elemek: csontok, izmok, inak, és az idegeket. Néhány gyakori kiváltó ezt a fájdalmas állapotot a következők.
Sérülés

• okozta sérülések, míg sportolás, vagy balesetet idézhet elő hirtelen és súlyos lábfájdalom. Általában oka lehet egy könnycsepp, egy törzs, a láb izmait, törés, vagy gyulladás az inak. • A futók gyakran tapasztalnak szúró fájdalom sípcsonton. Ez a probléma merül fel, a sípcsont sérül a túlzott erő hat rá közben többször megerőltető testmozgás. • Néha egy régi sérülés néha fájdalmat okoz, ha a terület lesz kifejtett.

Visszér

• Ez az állapot okozta a helytelen működését a szelepeket a vénákban. • Ezek a szelepek funkciók ellátására megelőzésére fordított vér áramlását, azáltal, hogy segíti a mozgó ez a szív felé a lábát. • Ha a szelepek meghibásodhat, a vér lesz felhalmozódott a láb vénáiban. Ennek eredményeként az erek bővítése, és az egyik tapasztal súlyos lábfájdalom.

Idegkárosodás

• Egy égő érzés a láb kíséretében alkalmi zsibbadás jele lehet az idegkárosodás. • A cukorbetegség és hiányzó vitaminokat is károsító hatást gyakorolt ​​az idegekre. • Hosszabb lánc-dohányzás és alkoholizmus problémákhoz vezethet az idegek , ami a láb fájdalom.

Isiász

• Isiász jellemzi bizsergő vagy fájdalmas érzést kezdve a hát alsó részén, teljes hossza mentén a láb. • ülőideg fájdalmat idézünk elő porckorongsérv a hát alsó régióban, amely nekinyomódik a gyökerei a ülőideg. • ülőideg fájdalom nem mindig olyan intenzív; Időnként teszi egyfajta zsibbadás a lábát.

keringési problémák

• A mélyvénás trombózis keringési probléma, amely jellemzi vérrögök képződését, mélyen a vénák a lábak. Általában ez érinti azokat, akik azt tanácsolják, ágynyugalom sokáig. • telítése az artériák miatt koleszterin lerakódás vezet rossz vérkeringés a lábakban, ami fájdalmat. Ezt az állapotot nevezik atherosclerosis.

más okai

cellulitis
Daganatos növekedés a csontokat a lábát
Ízületi gyulladás
Osteomyelitis (Fertőzés a lábszárcsontok)
Mellékhatások bizonyos gyógyszerek

A kezelés a lábfájdalom

Laboratóriumi vizsgálatok, mint a vérvizsgálat, röntgen, képalkotó vizsgálatokat végeznek, hogy erősítse meg a csonttörések, a tumor növekedését, vagy fertőzés. A kezelés, a következőképpen épül a kiváltó ok észlelt.
Az első lépés kezdődik a fizikális vizsgálat az érintett rész a lábát. Orvosi története a beteg, a fizikai tevékenység a beteg, és időzítése a fájdalom figyelembe veszik, hogy azonosítsa a tényleges oka.
Feszült lábizmok és gyulladt inak gyógyít meg, ha a lábak pihent megfelelően.
Azok a törött lábszárcsont tanácsos viselni öntött, annak érdekében, gyorsabb gyógyulást.
Fájdalom és gyulladás a láb által okozott ízületi gyulladás és a kár hozta le a segítségével nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek.
Antibiotikumot írnak a fertőzés megszüntetésére, amely kiváltja lábfájás.
Bármilyen probléma az idegrendszer vagy a keringési rendszer megoldódott segítségével alkalmas gyógyszerek.
A rákos növekedést lehet kezelni kemoterápia vagy műtét.
Leg fájdalom okozta cukorbetegség lehet kerülni azáltal, hogy a vércukorszint ellenőrzése.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Kiújulásának lüktető lábfájás lehet megakadályozni, hogy bizonyos mértékig az egészséges életmód, amely magában az egészséges táplálkozás és a rendszeres edzés javítására erő és a rugalmasság a láb izmait. Ugyancsak célszerű tartózkodni a alkohol és a dohányzás. Ne feledje, hogy az orvos legkorábban, ha szenvednek visszatérő lábfájás.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem használható a helyett szakértői orvoshoz.
Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem használható a helyett szakértői orvoshoz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések