Legjobb köhögés elleni szirupok

Tudni, hogy a különböző köhögés elleni szirupok, hogy sikeresen kezelni köhögés a gyerekek, olvasson tovább ...

Tudtad?
FDA nem hagyja jóvá használatát OTC köhögés elleni szirupok kisgyermekek (6 év alatti gyermekek) kezelésére köhögés.

Gyakori köhögés megzavarhatják a normális rutin minden gyermek, mert ilyenkor a mellkasi fájdalmat és torok irritáció. A gyerekek szenvednek vírusos fertőzések, mint például a közönséges megfázás, gyakran szenvednek tartós köhögés. Megfázás indukálja orrdugulás miatt felhalmozódó nyálka a légutakban. Az idegen részecskék a tüdőbe is, hogy az a személy, köhögés. Ilyen forgatókönyv, figyelembe véve a megfelelő köhögés elleni szirup segíthet megoldani a problémát.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

köhögés köptetők
Köhögés miatt felhalmozódó nyálka a felső légutak mindig kezeljük szirupok, hogy úgy járnak, mint a köhögés köptető. Köhögés köptető formáljuk felenged a sűrű váladék, ezáltal könnyebben köhög fel ezt a ragacsos folyadékot.
Benylin DMA megbízható jogorvoslati kezelésére köhögések gyerekek (kor felett 12) alkalmazását foglalja magában Benylin DM. Ez egy népszerű márka, köhögés elleni szirupok, amely biztonságosan enyhíti a köhögést. Állandó köhögés lehet, hogy a torok fájdalmas és okoz nagy kényelmetlenséget. Bevitt Benylin DM csodákra képes megszabadulni a torokfájás. Ez elfolyósodik a nyálka, így enyhíti a köhögést.

MucosolvanIn javítása érdekében köhögés és eltakarítani a nyálkát a légutak, Mucosolvan köhögés elleni szirup már elég hasznos ebben a tekintetben. Segít, hogy lazítsa a nyálka, ami lehetővé teszi, hogy lélegezni kényelmesen. Nem tartalmaz olyan összetevőket, mint például az alkohol, hogy megtalálhatók a legtöbb kereskedelmi köhögés elleni szirupok.
DayQuilDayQuil tartalmaz guaifenezin, köptető ami azt jelenti, elvékonyodik a nyálkát, hogy megkönnyítse való kijutását. Így betegek megfázás és influenza is bizonnyal megteszi DayQuil kap mentességet köhögés és mellkasi torlódás. Vegyük az előírt adagolás a nap folyamán és a köhögés nem zavarja a gyermek több mint 8 órán át. Gyermekek 6 éves korig nem jogosultak, hogy ezt a szirupot. Csak 1 evőkanál DayQuil 8 óránként dolgozik, hogy a kontroll köhögési.
MucinexIt működik a kettős feladatot enyhítésére mellkasi torlódás (lecsapolásával a nyák), valamint elnyomja a köhögés. Ez egyaránt tartalmaz dextrometorfánt és guaifenezin, ezért hasznos lazítani a nyálka és csökkenti a köhögés. Emellett ellenőrző köhögés, ez is megnyugtatja torokfájás és enyhíti az orrdugulást.

köhögéscsillapítók
A kezelés a száraz köhögés jár használat köhögéscsillapítók. Ahogy a neve is sugallja, segítenek elnyomni vagy nyugodt a köhögés jelentkezik belélegzését irritáló. Száraz köhögés a szervezet mechanizmus, hogy megszabaduljon az idegen részecskék a tüdőbe. Azáltal, hogy köhögéscsillapítók, a beteg képes irányítani a vágyat, hogy a köhögés. A beteg hajlamos köhögés kevésbé miatt ezek a rendelkezésre álló gyógyszer szirup formájában. Ez az alábbiakban tárgyaljuk:

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

RobitussinThis másik legkelendőbb márka köhögés elleni szirupot, hogy nem egy nagy munka elnyomja a köhögés. Robitussin köhögés elleni szirup összetevőket tartalmaz, mint a méz, amely enyhíti a torokgyulladás. Méz nem egy nagy munka a tünetek enyhítésében a köhögés. Sőt, Robitussin tartalmaz dextrometorfán (DXM), egy hatóanyag jól ismert a köhögéscsillapító képességeit. Azonban Robitussin nincs előírva a gyermekek kevesebb, mint 12 éves, mint a méz nem biztonságos a kisgyermekek. Tehát, amikor a vezérlő köhögés idősebb gyermekek, Robitussin a megfelelő választás. Egy ára $ 5-6 üvegenként, Robitussin tűnik, hogy egy olcsó módja annak kezelésére száraz köhögés.

DelsymDelsym gyakran használják kezelésére száraz köhögés. A zsémbes köhögés éjjel nem tud a gyermek elalszik. Ilyen körülmények között, elnyomja a köhögés, hogy szükség van az óra, amely könnyen segítségével lehetséges Delsym szirupot. A szirupot előírt 12 év feletti gyermekek tartalmaz dextrometorfán, ami működik ideiglenesen, hogy elhallgattassa a köhögés körülbelül 12 órán keresztül.
Adagolás

Tartsuk szem előtt, hogy ezek a köhögés elleni szirupok kell tenni konzultációt követően az orvos. Figyelembe a szirup a megfelelő adagolás, a legfontosabb, hogy megszabaduljon a makacs köhögés. Vannak szülők, akik növelni az adagot a szirup, anélkül, hogy tanácsot egy orvos. Ezekben az esetekben a gyermek szenved mellékhatások miatt több szirup felhasználása. Semmilyen körülmények között adagok száma nem lépheti túl a 3. időkerete 24 óra. A dózis változhat a kor gyermeke. Azt is meg kell alaposan végig a címkét, mielőtt a szirupot, hogy egy világos elképzelése a pontos adagolást.
Fontos: Az információ ebben a cikkben egyedül nevelő az olvasó. Nem célja, hogy helyettesíti a tanácsot egy egészségügyi szakértő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések