Körkörös vörös kiütések

Amellett, hogy oka a kozmetikai aggodalomra, bőrkiütések is csatolni kell a bőrpír és a viszketés. A következő HealthHearty write-up tájékoztatást nyújt a bőrbetegségek okozhat körkörös piros kiütések.
Bőrkiütések oka lehet, hogy sokféle oka lehet. Jellemzi változások a szín és a textúra az érintett rész a bőr, kiütések jelenhetnek meg expozíció kórokozók, allergének, vagy irritáló. Kiütések lehet lokalizált vagy generalizált. Viszketés, amely orvosilag nevezik viszketés, az egyik leggyakoribb tünetek, amelyek tapasztalható az érintett egyén. Ez az érzés, hogy felelős a reflex a semmiből. Karcolás az érintett területen lehet, hogy egy fogékony másodlagos bakteriális fertőzések, ezért bőrgyógyász gyakran javasolja a betegeknek, hogy tartózkodjanak a karcolás fölött a kiütés. Az alkalmazás a lágyítószerek, valamint a gyógyszeres krémek (a fő összetevő a krém lenne változhat, attól függően, hogy a mögöttes oka a bőrkiütés) gyakran segít enyhíteni a tüneteket. A forma, a szín, és a kísérő tünetek biztosan tud segíteni a diagnózis a kiváltó ok. Például, körkörös piros kiütések gyakran megfigyelhető esetén ótvar. Itt van néhány információ a bőrbetegségek, amelyek jellemzik kör alakú, piros kiütések.

Mint korábban említettük, kiütések jelenhetnek meg a kitettség esetén kórokozók. Dermatitis, arra utal, hogy a gyulladás a bőr, előfordulhatnak, amikor az egyik ki van téve a baktériumok, vírusok, gombák, paraziták, stb
Ótvar

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

A „tinea" használják a csoport a bőr által okozott fertőzések dermatofitonok (egyfajta gomba). Ótvar kategóriába alatt tinea fertőzések. Orvosilag nevezik dermatophytosis, ótvar egy fertőző gombás fertőzés, amely jellemző a vörös, gyűrű-szerű kiütés. Az élek a kiütés jól definiált. Ez gombás fertőzés befolyásolhatja a test (tinea corporis), láb (Tenia pedis), fejbőr (tinea capitis), ágyék (moly cruris), vagy szakáll (moly barbae). Ez a gomba növekszik jelenlétében hő és nedvesség. A fertőzés is kap keresztül továbbított személy-to-person kapcsolatot. Egy is kap ez a fertőzött háziállatok. Mivel a fertőzés korlátozódik a bőr felszínén, komplikációk előfordulásának meglehetősen ritka. A tünetek enyhíthetők alkalmazása gombaellenes krémek.
Lyme-kór
Lyme-kór egy kullancs által terjesztett állapotban. Ez okozta, hogy a kullancsokkal való (szarvas kullancs), hogy a fertőzött nevű baktérium Borrelia burgdorferi. Az egyik jellemző tünetek Lyme-kór egy kis, vörös kiütések. A kezdeti bőrkiütés, amelynek van egy piros, bővülő külső gyűrű helyén a kullancscsípés orvosilag nevezik erythema migrans. Úgy néz ki, mint egy bika szemébe. Ha nem észrevétlenül, Lyme betegség érintheti az ízületeket, a szívet, vagy az idegrendszer. Azonban nem ismeri nagyon korán legtöbb esetben, mivel a tünetek nagyon hasonlóak sok más egészségügyi állapotok és betegségek. A tünetek a Lyme-kór közé, fáradtság, láz, izommerevség, vagy ízületi fájdalom. Bár a bőrkiütés az egyetlen tünet, amely egyedülálló a ezt a feltételt, nem minden ember fertőződött meg a baktériumok alakulhatnak ki a kiütés. Mivel a fertőzés terjedését az ízületek, a szív, vagy az idegrendszer, a korai felismerés és kezelés elengedhetetlen. A kezelés során az antibiotikumok.
Nummular ekcéma
Is nevezik korong alakú dermatitisz, ekcéma nummular egyik formája az ekcéma, amely jellemzi a fejlesztés érme alakú foltok a bőrön. A kerek kiütések is kíséri viszketés, bőrpír, és pikkelyes bőr. Még gyakoribb, mint nem, a foltok jelennek meg a karok és lábak. A tapaszokat lehet jól meghatározott, és lehet piros vagy barna színű. Úgy gondoljuk, hogy az emberek, akiknek a családjában az atópiás dermatitis fogékonyak. A száraz bőr, a stressz, az expozíciót a környezeti irritáló, és a hőmérséklet változások gyakran jár együtt fellángolások. Tünetek is ronthatja miatt túlzott használata szappanok tartalmazó erős vegyszereket, vagy gyakori meleg vizes fürdővel, hogy vezethet bőrszárazság. A kezelés ezen formája az ekcéma használatával jár bőrpuhító, és topikális / orális kortikoszteroidok. Súlyos viszketés, antihisztaminok is előírt.

Rózsahámlás
Rózsahámlás minősül jóindulatú bőr állapotát. Bár a pontos oka nem ismert, úgy véljük, hogy a kialakuló rózsahámlás kapcsolatban állhat egy vírusos fertőzést. Ez jellemzi a fejlesztés egy nagy, kör alakú folt (hírnöke tapasz) emelt határokat. Mielőtt a kiütés jelenik meg, az érintett személyt tapasztalhatnak influenzaszerű tünetek. A mérete nagy folt lehet 2 cm és 10 cm. Kis foltok később jelenik meg a mellkas, karok, lábak, vagy a hátsó. Gyakran ez a feltétel összetéveszthető bőrbetegségek, mint a sömör, tinea versicolor, ekcéma vagy psoriasis. Általában rózsahámlás belül elmúlik hat hétig, a kezelés hiányában. Használata bőrpuhító vagy gyógyszeres krémek segíthetnek.
Diabetikus dermopathiaként
A cukorbetegség olyan kóros állapot, amely jellemzi a magas vércukorszint a vérben. Azt is vezethet, hogy a bőrproblémák. Mintegy 30% -a az embereknek által érintett cukorbetegség fejleszteni diabetikus bőrbetegség. Általánosan ismert, mint a lábszár foltok, diabéteszes dermopathiaként jellemzi a megjelenése kerek vagy ovális léziók a földön maradt. Az elváltozások jelennek változása miatt az ereket, hogy a kínálat a bőrt. Bár ezek a bőrelváltozások nem fáj, ezek néha viszket. Mivel a cukorbetegek kockázatának vannak kitéve, miközben a vércukorszint ellenőrzése alatt fog menni hosszú utat megelőzésében ezeket a sérüléseket.
Emellett a fent említett bőrbetegségek, kiütések jelenhetnek meg abban az esetben az allergén expozíció (növények, szőr) vagy irritáló jelen a kozmetikai termékekben. Mivel kiütések lehet tünete bizonyos betegségek, az lenne a legjobb, hogy konzultáljon egy bőrgyógyász megfelelő diagnózis és kezelés.

Fontos: Az információ ebben a cikkben egyedül nevelő az olvasó. Nem célja, hogy helyettesíti a tanácsot egy egészségügyi szakértő.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések