Kálium-klorid Mellékhatások

Bár ritka, a kálium-klorid-nak bizonyos mellékhatások, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez a cikk ismerteti bizonyos óvintézkedéseket kell tenni, mielőtt a gyógyszeres kezelés és a lehetséges mellékhatásokat.
Kálium-klorid fontos ásványi anyag szükséges a szervezet különböző okokból. Ezért fontos, hogy fenntartsa az optimális szintet a szervezetben. Abban az esetben, a kálium-klorid szintje a szervezetben megtalálható, hogy alacsony, az orvos fogja felírni gyógyszerek, hogy ez visszanyerje az optimális szintet. Vannak azonban bizonyos mellékhatásokat, amelyek meg kell, hogy legyen óvatos, mielőtt a gyógyszert.

Understanding KCI
Kálium-klorid (KCI) egy kémiai vegyület, amely álló kálium és a klór és a többnyire a műtrágyák előállítása a növények számára. Az emberi test, ez a természetes só legfontosabb feladata az, hogy a szívverését. A kiegyensúlyozott étrend biztosítja a szervezet számára elegendő mennyiségű belőle. Hypokalaemia gyakori betegség miatti alacsony káliumszintje a szervezetben, kezeljük tabletta. Ez a gyógyszer lehet szájon át, vagy időnként, is injektálhatjuk. Kaon CI, Micro-K, K-Dur, és Klor-Con néhány nagy márkák, amelyek gyártása ellenőrzött kálium felszabadító tabletta. Mint minden gyógyszer, van néhány mellékhatása ezeknek a tablettáknak is.
óvintézkedések

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Megkezdése előtt a gyógyszert, egy szükséges, hogy tájékoztassa az orvost, ha az alábbiak közül bármelyik:

Bármilyen vesebetegség vagy veseelégtelenség
Bármilyen nagy szöveti sérülés, mint egy súlyos égési vagy vágott
Szív betegségek vagy a magas vérnyomás problémák
A gyomorban vagy a bélben elzáródás
Súlyos hasmenés vagy székrekedés
Mellékvese problémák, mint az Addison-kór
súlyos dehidráció
Bármely gyógyszerallergia, vagy ha olyan gyógyszert szed jelenleg

Az orvos megváltoztathatja az adagot vagy akár kérni, hogy mennek bizonyos vizsgálatok biztonsági célból az esetre, ha valamelyik a fent említett problémák. Bár annak a lehetősége a kálium-klorid mellékhatások nem lehet teljesen kiküszöbölni, még a vizsgálatok után, van esélye, hogy az elővigyázatosság tesztek biztosítják, hogy ezek a gyógyszerek okoznak minimális kényelmetlenséget.
Mellékhatások
Nincs szükség, hogy a túlzottan aggódott, van esély, hogy az egyik nem is érintik ezek közül bármelyik mellékhatást. A mintegy 80% -ában, azt figyeltük meg, hogy a beteg nem tapasztal semmilyen problémát. A lehetséges mellékhatások közé tartoznak:

Fáj a lába
Izomgyengeség
szívverés
Szorongás, zavartság, vagy szédülés
Állandó hasmenés, vagy fájdalom a gyomorban
hányás
Sötét vagy feketés széklet
Bizsergő érzés a kéz vagy a láb
Szédülés és hányinger

Ha szenved alkotnak ezek a problémák után a tabletták szedését, kérjük, azonnal forduljon orvoshoz. A lehetséges mellékhatásokat, enyhe hányinger, gáz problémák, enyhe hasmenés és hányás kevésbé súlyos, és általában nem igényelnek orvosi figyelmet eltűnnek bizonyos ideig.
Vegye ki a gyógyszereket az orvos által előírt, valamint olvassa el az utasításokat a címkén megfelelően, mielőtt a gyógyszereket. Normális esetben ezek a gyógyszerek kell venni étkezés után egy pohár vízzel rágás nélkül őket. Ezek a gyógyszerek reagálhatnak bizonyos gyógyszerek a szervezetben alkotnak feleslegben kálium amelyek is vezethet, hogy a szívmegállás. Ez az oka annak, hogy az egyik kell, hogy tájékoztassa az orvost a folyamatban lévő gyógyszert megkezdése előtt természetesen. Az orvos is tanácsot időszakos vizsgálatok, hogy figyelemmel kíséri a hatékonyságát ezeknek a gyógyszereknek.
Ezek a mellékhatások a cikkben említett nem kimerítő. Tehát abban az esetben, azt tapasztalja, hogy más egészségügyi rendellenességek miután a gyógyszert, kérjük, forduljon orvosához.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem használható a helyett szakértői orvoshoz.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések