Ismeri a különbség a kifejezés és a Whole Life Insurance

A legtöbb ember, aki értetlenül pénzügyi terminológia, vajon mi a különbség a kifejezés és az egész életbiztosítás. A különbség a kettő között egyértelműen szerepel az alábbi cikket.
Életbiztosítás abszolút szükségszerűség a mai életben, és meg kell néznünk azt, akár egy befektetési vagy megtakarítási intézkedést, vagy mint egy körültekintő módon, hogy a család, miután elmentek. Bármi legyen is a motivációk, hogy hajlandó a politikai, az egyik, hogy győződjön meg arról, hogy ő lesz a jobb egyet magának, ismerve valamennyi különböző típusú politikát, hogy rendelkezésre álljanak a vállalatok. Két ilyen típusok közé tartoznak a kifejezést, és az egész élet biztosítás.

Term Life Insurance
Alias ​​távú megbízhatósági ez egy olyan politika, mely egy korlátozott ideig lefedettség fix időszakos kifizetések. Ha a kifejezés időszak lejár, a biztosított egyén egy két lehetőség. Ő / Ő lehet akár megújítani a lefedettség, nyilván olyan feltételek mellett, amelyek keltezetlen a jelenlegi biztosítási trendeket abban az időszakban (vagyis megváltozott díjak), vagy mehet minden további nélkül fedelét. Amennyiben a biztosított személy elmúlik időn belül, a kedvezményezetteket, hogy ő / ő jelölte állni, hogy megszerezzék a kifizetést.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Másrészt azonban, mivel nincs garancia a politika megújítása az ilyen típusú, a cég könnyen tagadhatja, hogy biztosítsák az egyes újra, vagy jegyezze fel lehetetlenül magas díjakat, ha az egyén volt a szerződés halálos betegsége ideje alatt időszakban (ahogy / ő most szerződött a halálos betegséget, és még nem halt meg). Vannak bizonyos politikák azonban, hogy kínálnak garantált megújítása, de még egyszer, mint a prémium idézet kezében van a cég, ha azokat nem kívánja újra biztosítani Önnek, akkor egyszerűen megteheti idézve abnormálisan magas díjakat.
Egész Life Insurance
Más néven „teljes élet" bizonyosság, ez a politika biztosítja az egyén számára az egész az ő / ő az élet, már a nap ő / ő vállalja, hogy a szerződés és befizeti az első díj, amíg az idő, hogy elmúlik. Az egész élet politika, a díjak kötelesek évente kifizetni nélkül alapértelmezés minden évben. A kedvezményezettek a biztosított egyéni kap a kifizetés esetén a biztosított személy halála, mint ők kifejezés alatt bizonyosságot politika (ha a halál olyan kifejezés). Az érvek és ellenérvek az e biztosítás típusától függ választott.
Vannak, akik még venni ezt a politikát, mint egy befektetés, és ez azért van, mert a beruházás megtérülése. Vele, a felszámított díjakból vállalatok által általában magasabb összeg, és ez azért van, mert így a garancia a befektetés növekmény. Más szóval, a legtöbb egész élet politika garantálja, hogy a fizetett díjak beléjük növekedni fog, függetlenül attól, hogy a cég viteldíjak vagy hány állítja azt, hogy fizeti ki minden évben. A magasabb díj egy kis költség ehhez garancia szerint a legtöbb ember megy az ilyen típusú politika, és a cég örömmel kell biztosítania ezt garanciát, mivel az extra díjakat, hogy kér több, mint elég, hogy fedezze ezt a kötelezettséget is mint néhány profit összege.

A különbség

Term megbízhatósági gyakrabban, mint nem olcsóbb, mint egész életében. Ennek van értelme, hiszen csak azt biztosítja az egyén számára egy bizonyos kifejezés időszakban, míg az egész életét szó szerint az egész élet az egyén. Mivel ez garantálja a növekedés a fizetett díjak bele, a költségek a teljes élettartam házirend értéke magasabb, hogy erre lehetőség.
Ha megy az egész élet tervet, mint egy befektetés, biztos, hogy tisztában vannak a buktatókat. Bár ez ritka, ha egy cég volt, hogy jöjjön le, a politika szívás van mély pénzügyi bajban.
Ha a befektetési időtáv éppen vagy 10 év alatti, akkor nincs más választása, mint menni távú életben. Egész élete hosszabb távú politika, pontosabban 10 éves és azon túl.

A kifejezés az élet, olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik, valójában veszít, ha életben végén a távon. Akkor nem fog egy fillért vissza a díjak már kifizetett, hogy megvédje magát az egész távon. Másrészt, egy egész élet biztosítás, a biztosítási kötvénytulajdonos kaphat visszatérítést néhány saját prémium pénz (a befektetett összeg).
Ha fiatal, akkor válasszon ki egy kifejezést életterv, de ha a régi, egy egész élet terv tetszik a legjobban, több okból is, mint te, lehet, hogy nem kap egy másik biztosító, ahogy öregszünk tovább, akkor nem kap az alacsony díjakat, az egészség szenved, stb
Végül, de nem utolsósorban, míg az egész élet valóban épít a támogatások összege, és hozza úgynevezett készpénz értéke felhalmozódását, távú életben nem csinál semmit a sort.

Remélem, hogy van a zavart törlődik egyaránt szól a szabályzatnak.
Fontos: Ez a cikk csak tájékoztató jellegű, és nem közvetlenül javasol konkrét pénzügyi teendők.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések