Habos vizelet okai

Jelenléte habos vizelet a WC-csésze, vizelés okozhat sok ember pánikba esni. Azonban az ember nem feltétlenül kell pánikba esni. Habos vizelet reggel, vagy bármely más időpontban is okozza, hogy különböző okok miatt, mint erélyes vizelés, a reakció, WC-tisztítók, stb

A látvány habos vizelet vizelés gyakran gyűrűk a sziréna riasztás! Azonban ez nem ok a pánikra. Hab jelenléte a vécécsésze vizelés után annál is inkább közös ezekben a napokban. Vannak az életmódbeli változtatások okolható, vagy ez valami más? Nem volt sok kutatás tekintetében a habos vizelet, különösen a terület mennyisége a hab mutatója súlyosságát egészségi állapot.

Abból, amit tudunk, habos vizelet igény nem jelenti szükségszerűen azt, valami nincs rendben. Ez akkor fordulhat elő, mivel különböző egyszerű okokból, például erőteljes vizelés, azonban ez is indikátora lehet a vesekárosodás, vagy proteinuria. Mielőtt azonban egyre bármilyen következtetést, ezért fontos, hogy ellenőrizze, ha ez a feltétel fennáll egy ideig, vagy csak valami, ami egyszer megtörtént.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Okai Habos vizelet

Rapid vizelés
Habos vizelet lehet okozta gyors vizelés. Időnként, ha késleltetni látogatás a mosdóban, nagy mennyiségű vizelet kerül gyűjtött a hólyag. Végül, ha nem vizeletürítéskor akkor a végén vizelési erőteljesen arra törekszik, hogy hagyja az egészet ki, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ez okozza a vizeletsugár, hogy elérje a WC-csésze gyorsan, ezzel élen habképződés. Amikor az emberek siet, hajlamosak vizelési leggyorsabban és erőszakkal lehetséges, ami szintén eredményezhet habos vizelet. Hab miatt gyors vizelés belül eltűnnek a következő néhány percben.
koncentrált vizelet
Alacsony mennyiségű folyadékbevitel képződését eredményezi koncentrált vizelet, ami szintén vezet habos vizelet. Koncentrált vizelet is jelenti, enyhe kiszáradás. Habos vizelet által okozott koncentrált vagy kiszáradás nem ártalmas. Ahhoz, hogy állítsa le a buborékok képződését, sok vizet inni, és hidratálja a testet. A hab eltűnik, ha már hidratált magad. Azonban, ha a hab is fennáll, az alapjául szolgáló ok lehet valami más.

WC pucoló
Néha habot létrehozni, mert a reakció között zajlik WC tisztítók használni, és a vizelettel. Annak igazolására, ha a habot okozta ezt a reakciót, vizel steril főzőpohárba és ellenőrizze, hogy a hab tartózkodási. Ha hab még mindig jelen van a főzőpohárba, a WC-tisztító nem felelős a hab.
Ondó jelenlétében

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Ondó jelenlétében a a vizeletben kiszabadul a testből, eredményezhet habos vizelet. Általában a közösülés után, kis mennyiségű sperma kap maradt a húgycsőbe. Azonban ez az összeg jelentéktelen, és nem vezethet a habos vizelet. Másrészt, abban az esetben a retrográd ejakuláció (hólyag záróizom nem működik megfelelően), a sperma kényszerül a húgyhólyag. Ez most eredményezhet habos vizelet.
A proteinuria
Proteinuria vagy jelenléte jelentős mennyiségű fehérje a vizeletben, az egyik leggyakoribb oka a habos vizelet. Egy kis mennyiségű fehérje természetes kiválasztódik a vizelettel. Azonban, ha ez a kis mennyiségű fordul nagy mennyiségű, az állapot neve proteinuria. A túlzott mennyiségű fehérje található meg a vizeletben, ha egy személy fogyasztott nagy mennyiségű csirke, hal vagy más magas fehérjetartalmú élelmiszerek. Ha a szervezet nem bontják le a protein hatékonyan, a fehérje az elfogyasztott kerül átadásra ki a vizelettel, ezáltal habos. Emberek figyelembe protein kiegészítők is a végén a fehérje a vizeletében. Ebben az esetben meg kell akadályozni, étkezési magas fehérjetartalmú élelmiszerek és kiegészítők és ellenőrizze, hogy ez az állapot fennmarad.

A másik ok fehérje a vizeletben lehet vesekárosodás. Ez azért van, mert a felelősséget szabályozó fehérje szintje a vizeletben terheli glomerulusaiban a vesék. Amikor a glomerulusaiban kap fertőzött vagy sérült, és nem tudják, hogy megakadályozzák fehérje elhagyja a testet a vizeletben, fehérje fordul elő. Amikor a fehérje a vizeletben eltalálja a vécécsésze vizelés után, habos vizelet termelődik. Ez lehet megerősíteni csinál egy vizeletvizsgálat.
Terhesség
Néha a terhes nők nem iszik elég vizet, és a végén, hogy enyhén kiszáradt. Ez képződését eredményezi koncentrált vizelet, ami habos vizelet. Azonban habos vizelet is jelezheti proteinuria a terhesség alatt. Fehérje jelenlétét a vizeletben lehet továbbá egy indikátor a preeclampsia, ami egy súlyos állapot. Azonban, a preeklampszia, mellett a vizeletben lévő fehérje, a várandós anya is lesz magas vérnyomás (nagyobb, mint 140/90), és az ödéma.

Húgyúti fertőzés (UTI)
Amikor mikroorganizmusok megtámadják a húgyúti, húgyúti fertőzés okozza. Habos vizelet tünetek egyik tünete az UTI, többnyire kíséri égő érzés. A fertőzés-kiváltó mikroorganizmus okozza a hab a vizeletben.

Vesicocolic Fistula
Vesicocolic fistula egy rendellenes összeköttetés között kialakított a vastagbél és a húgyúti. Ödéma van kialakítva az alapja a húgyhólyag. A folyadék kap felhalmozódott a bőr alatti és a hab keletkezik. Vizelés, ezt a habot elő a hólyagban szabadul ki a WC-csészébe. Azonban, habos vizelet miatt vesicocolic sipoly indikátora lehet súlyos egészségügyi állapotok, mint a daganatok, a Crohn-betegség, stb
vese probléma
Habos vagy habos vizelet is tünete a vese működési hiba vagy sérülés. Mivel a vesék felelősek szűrés okozott károkért ez zavarja a szűrőrendszer. A vesék nem képesek hatékonyan működni és fehérje elvész a vizelettel. Ez a fehérje okozza habos vizelet. Emberek vesekő és cukorbetegség is megfigyelni habos vizelet.

Ahhoz, hogy megtudja, pontosan mi okozza a habos vizelet, meg kell, hogy konzultáljon az orvos, aki meg fogja kérdezni, hogy van egy egyszerű vizeletvizsgálat történik. Ez a teszt ellenőrizni fogja, hogy a hab által okozott túl sok fehérje a vizeletben. Általában a vizeletvizsgálat, vizeletmintát gyűjtünk 24 órán át, és elküldte vizsgálatra a pontos eredményeket. A vizsgálat akkor melyik az egyik ilyen habos vizelet okok az Ön számára releváns.
Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik a szakmai orvoshoz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések