Jelek és tünetek A tannin Allergia

Súlyosságától függően tannin allergia, a tünetek az enyhe fejfájás valami életveszélyes, mint a légzési problémák. Ez a cikk HealthHearty vesz igénybe bizonyos általánosan megfigyelhető tannin allergiás tünetek.
Tudtad?

A fanyar ízű tea, vörösbor, sőt gyümölcsök, mint az alma és a gránátalma is jelenléte miatt a tannin. Bár a zöld tea ismert a magas antioxidáns értéke, káros lehet az egészségre. Nos, ez igaz azokra, akik allergiásak a tannin, a típus a polifenol, hogy a zöld teában. Egyszerűen fogalmazva, az emberek tannin allergiás lesz arra, hogy kerüljék italok és élelmiszerek, amelyek tartalmazzák a tannin, csersav-kereskedelmi vegyületet rokon, hogy a polifenol tannin. Így, bár a tanninok megjelenítéséhez antioxidáns aktivitását, károsíthatják az emberek egészségét tannin allergia.
Tannin allergia tünetei

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

A tünetek súlyossága változik, attól függően, hogy az érzékenysége a személy anyagok osztályába tartozó tanninok. Például egy személy, aki túlérzékeny tannin megnövekedett kockázata a halálos immunválaszt. Ezek és a további ilyen tünetek az alábbiakban tárgyaljuk:
Kisebb allergiás reakció
Egy enyhe allergiás reakció tannin vagy annak vegyületei nem aggodalomra ad okot, és az orvosi kezelés nem szükséges. Tehát, ha iszik kávét vagy teát tartalmazó csersav, enyhe allergiás tünetek is nyilvánvaló formájában kezelhető fejfájás, szorongás, idegesség és érzés-az a személy, szédül, szédül, vagy ideges és nyugtalan. Így egy tannin reakciót adhat egy „idegesség kört", hogy lehet nyugtalanító.
Mérsékelt allergiás reakció
Azok, akik figyelmen kívül hagyják enyhe allergiás reakció, és továbbra is tannin-alapú termékek végül egy mérsékelt reakciót kiváltó súlyos fejfájás, amely tartalmazhat migrén és cluster fejfájás, ami tovább tarthat, mint egy nap. Egyes esetekben, a tannin reakciót kiváltó hányinger, bél diszfunkció (hasmenés), és gyomorpanaszok, hogy okoz hasi fájdalom, emésztési zavar, és böfögés. Szénanátha szerű tünetek, hogy orrfolyás, orrdugulás és viszkető, könnyező szemek is előfordulhat közvetlenül az expozíció után az allergiát okozó tanninokkal.

Voltak esetek, ahol az emberek, akik mérsékelten allergiás tannin nem fejfájást, hanem szenvedett szédülés, fáradtság és gyengeség. Hőhullámok, egy érzés a dobogó szívvel, is beszámoltak bevételét követően tannin-alapú termékek.
Súlyos allergiás reakció
Súlyos allergiás reakció tannin expozíció, bár ritkán fordul elő, lehet életveszélyes. Más néven anafilaxia-szerű reakció, ez gyorsan bekövetkezik után másodperceken belül jön a kapcsolatot az allergénnel. Túlérzékenység tannin kiválthatja egy hatalmas immunválasz lehet életveszélyes perceken belül. Ennélfogva, a sürgősségi orvosi ellátás szükséges, hogy megoldja ezt a végzetes immunválaszt.
Ez a mellékhatás származó tannin expozíció szűkítheti a légutakat és kiváltó súlyos légzési problémákat. A légúti elzáródás oka szorító érzés a torokban, ami beszédképtelenség megfelelően. Eltekintve légzési problémák, az ajkak, a nyelv és az arc hirtelen megduzzad. Mindez történik másodpercek kérdése, és katasztrofális következményekkel járhat, ha a kezelés késik.

Jogi nyilatkozat:
Az információ ebben a cikkben egyedül nevelő az olvasó. Nem célja, hogy helyettesíti a tanácsot egy egészségügyi szakértő.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések