Főoldal Neck Traction

Az elmúlt években a kereslet a hazai nyaki vontató eszközök nőtt drasztikusan a növekvő problémáit nyaki fájdalom. Ez a cikk tájékoztatni fogja ezeket az eszközöket és a kapcsolódó kérdésekről.
Ha a munka az irodában, ahol meg kell ülni a számítógép előtt, kandikál folyamatosan beléjük, akkor lehet megérteni, hogy ez megerőlteti a nyak izmait. Ha ez nem ad okot a nyaki fájdalom, majd a hektikus menetrend a munka és a stressz lehet az közrejátszhat. Főoldal nyak vontató eszközök azok, amelyek segíthetnek megszabadulni a nyaki fájdalom lévő nyomást és feszültséget az izmokban körül a nyak területén.

Gépezet
Ez egy módszert, mely eszköz, hogy megszabaduljon a feszültséget a nyaki izmok, inak és szalagok. Ezek az eszközök kifejezetten javítása céljából vérellátása nyaki izmok és enyhítené a nyak bármiféle fájdalmat. A jelen kor, a munka nyomása és folyamatos órányi ülés előtt a számítógépek vált ez az egyetlen oka nyaki fájdalom, ami gyakran kiderül, hogy frusztráló sok ember számára.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

A csontban problémák, mint arthritis, ezek az eszközök nagyon hatékonyak enyhítésében. Sok éven át, az ilyen eszközöket használtak, hogy mentességet eltávolításával ideg nyomása, és nyugtatják a feszes izmok, a nyak. Azonban az eszközök nehezen kezelhető és nehézkes. Napjainkban újabb és könnyen használható minták állnak rendelkezésre, és ennek következtében a kereslet rájuk nőtt jelentősen. Te is a különböző ortopédiai és csontkovács szakemberek segítségével a tanulás, hogyan kell működtetni ezeket az eszközöket magad.
Ezek az eszközök nem ajánlott használni az emberek szenvednek a következő problémákat:

törések
Rendellenességek véralvadás
fogászati ​​problémák
Gerincvelő-sérülések
Mentális zavarok
gyulladásos betegségek
Igen előrehaladott szakaszában a rheumatoid arthritis
Műtét utáni fájdalom

Vélemények
Vannak különböző eszközök állnak rendelkezésre a piacon erre a problémára. A felhasználók és vásárlók ezen készülékek tisztában kell lennie ezeknek a termékeknek, hogy azok könnyen választhat közül a különböző lehetőségeket. Költséghatékonyság, az ár, a kényelem és a funkció a fő szempontok, amelyeket meg kell szem előtt tartani, míg kiválasztásában eszközök. Ezek általában két típusa van:

Overhead Traction készülékek: Ezek legalább hasznos és leginkább költséghatékony. Segítenek a forgalmazó a nyomást a lemezeket, a gerinc, nyak, és az idegek segítségével egy vízzel teli zsákot, hogy a szükséges feszültséget. Ezek azonban nyomást gyakorol a pofák, és nehéz beállítani az erő. Mégis, az egyszerű nyaki problémák, az emberek szívesebben őket, mivel olcsók, hordozható, kevesebb helyet igényel.

Neckpro Nyaki vontató berendezés: Ez a készülék eltér a hagyományos over-the-ajtós rendszereknél, amelyek egy zacskó víz mennyiségének meghatározására vontatási jutalom. Ez a készülék párosul számítógéppel tervezett tavaszi rendszerben, reteszes eszköz, amely segít a jobb igazodás a nyaki vontatási feszültség a nyak körül. Ez könnyen illeszkedik a kapukat 1,75" (4,4 cm) vastagságú.

Doing vontatási otthon kényelmesebb a betegek számára, és ők is gyorsabban gyógyulnak. Neck otthoni vontató készülékek mindig be kell tartani a megfelelő utasításokat adott a kézi, mivel ez egy orvosi eszköz. Ha a megfelelő utasítások be nem tartása, miközben kezeli őket, akkor vezethet túlnyomást az állkapocsízület (TMJ), ami okozhat fájdalmat és irritációt. Egyesek azt tanácsolják, hogy az eszközök egyszer vagy kétszer egy héten, míg mások arra szükségük van több. Consulting szakértői előtt, az első használat mindig tanácsos. Sok bolttulajdonos adnak kedvezményt idősek is, hogy ezeket a szép költséghatékony. Főoldal nyak vontató eszközök tették a használatát nyaki vontatási fájdalomcsillapításra egy sokkal könnyebb lehetőségét, hogy túl a kényelmes otthon.
Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem használható a helyett szakértői orvoshoz.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések