Epesavszekvesztránsok

A tájékoztatás a munkaképes epesavkötők és ezek alkalmazása a kezelések biztosított rövid ebben a cikkben.
Gyógyszerek a kötődési epe komponensek a gyomor-bélrendszerben ismert epesav szekvesztránsok. A epesav szekvesztránsok, így koleszevelám (Welchol), kolesztipol (Colestid) és a kolesztiramin (Questran) segítségével csökkenti az LDL-koleszterin szintjét a szervezetben. A fent említett gyógyszereket, azon csoportjába tartoznak, úgynevezett szintetikus polimer gyanták. A szekrécióját epesav keresztül székletben növekszik miatt ezeket szekvesztránsok. Ez a folyamat megakadályozza a epesavaknak a májba visszakerülő. A máj kénytelen növelni a termelést az epesavak szintézise; alakítja koleszterin savak és ezáltal, vér-koleszterin csökkennek.

Epesavszekvesztránsok
Koleszterin, zsíros anyag jelen van a szervezetben káros az egészségre a szív. A felesleges koleszterin lerakódását eredményezi az artériák eltömődését. Ez növeli a szívroham és a stroke. Meg kell tehát, tegyen intézkedéseket, hogy csökkentse a koleszterin szintje a szervezetben. Az epesav szekvesztránsok közé a különböző felhasznált eszközöket, hogy ellenőrizzék a koleszterin szintjét a szervezetben. Az üzemi ezek elég egyszerű megérteni. Ezek alapvetően, polimer vegyületek. A szekvesztránsok jár ioncserélő gyanták, amikor használt kezelések. Az epesavak köti ezeket a komplexképzők cseréje révén anionok (például choride ionok). Ezek szekvesztránsok olyan polimerek, azok alapvető szerkezetét, nem szívódik fel a véráramba a belek. Ezért azok kiválasztását keresztül történik a gyomor-bél traktus útján széklet.
felhasználások

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Eltekintve őket csökkentő LDL-koleszterin, epesavkötő is alkalmazhatók a hasmenés és viszketegség.
Hasmenés
Amikor epesók adja meg a vastagbél és nem szívódnak fel a vékonybélben, a kapott állapotban a hasmenés. A epesav szekvesztránsok lehet használni ilyen esetekben a hasmenés kezelésére. A hasmenés az ilyen jellegű esetleges mellékhatása eltávolítását epehólyag.
Viszketés
Ez egyfajta viszketés tapasztalható, amikor az epesavak betét a bőrt. Ez a feltétel előfordulhat az emberek, akik szenvednek májbetegségben, mint a cirrhosis. A epesavszekvesztránsok is fel lehet használni, hogy megakadályozza a viszketés.

Mellékhatások
A epesav szekvesztránsok, bár jó hatással vannak az egészségre, is okozhatnak bizonyos mellékhatásokat. Ők zavarja a gyomor-bélrendszer és vezet a székrekedés. A hasonló problémákkal székrekedés, mint haspuffadás és emésztési zavar is okozza epesav szekvesztránsok. Ízük karakán és kevés ember abba a kezelést, csak azért, mert az elviselhetetlen íze. Célszerű felvenni gyümölcslevek ezekre szekvesztránsok érdekében, hogy alábbhagy a rossz íze van. Mivel a szekvesztránsok nem szívódnak fel a véráramba, azok használata a kezelések nem okoz jelentős mellékhatás.
A epesavszekvesztránsok kell használni óvatosan, mert ezek megakadályozzák bizonyos vitaminok és gyógyszerek a szerzés felszívódik a szervezetben. Ezért, az A-vitamin bizonyul nem lehet hasznos, hogy a szervezetben. Az emberek szenvednek gyomor-bélrendszeri zavarok és aranyér nem fogyaszthattak epe szekvesztránsok. Ha van bármilyen probléma a működését a béltraktus után a műtét miatt, vagy gyomor-bélrendszeri zavarok, ezek szekvesztránsok növelheti a problémát, ami a széklet impactatiója. Az aranyér is rosszabb lett, mivel a bevitt szekvesztránsok.
A epesav szekvesztránsok közé a fontos gyógyszerek használt csökkenti az LDL koleszterin. Azonban az egyik meg kell tenniük a szükséges ellátást, és megvizsgálja a előnyeiről és hátrányairól használja őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések