Élelmiszer megállítani hasmenés

Ha hasmenése van, meg kell fogyasztani bizonyos ételek, amelyek segítenek enyhíteni a feltételt. A következő írjon ki azt mondja, a ételek, amelyek segítenek enyhíteni a gyomorbántalmak együtt az ételeket, hogy el kell kerülni során ugyanaz.

Tudom az okát?
Ha azt tapasztalja, visszatérő hasmenése, van jó esélye, hogy van egy ételallergia. Tejtermékek és a búza a leggyakoribb élelmiszerek, hasmenést okozhat.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

A hasmenés nagyon gyakori egészségügyi betegség, amely a legtöbb ember tapasztal legalább két-három alkalommal egy évben. Ez egy tünete egy mögöttes betegség, és ez lehet ismerni a laza, a gyakori, híg székletürítés, kíséretében hasi fájdalom. Az oka a hasmenés közé vírusfertőzés, ételmérgezés, intolerancia bizonyos ételek, stb tartása egy órát, hogy mit eszik az egyik legfontosabb tényező a figyelmet, miközben szenved hasmenés. Bizonyos élelmiszerek kiválthatja a problémát, míg néhány élelmiszer segíthet enyhíteni a hasmenés. Ezért szükséges, hogy tisztában vannak az élelmiszerek, amelyek enyhíthetik a hasmenést és fogyasztani csak azokat, amíg meg vissza.
Van egy hatalmas veszteség a tápanyagok és ásványi közben hasmenése van, és hogy visszaszerezze ezt a veszteséget, fontos, hogy enni élelmiszerek, amely biztosítja az elveszett tápanyagokat és ásványi anyagokat a szervezet elegendő mennyiségben. Emésztőrendszer is érintett ebben az állapotban. Ezért a támogatás az emésztést és enyhíti magát a hasmenés legkorábban úgy élelmiszerek fogyasztása javasolt alább.

BRAT Diet
Tulajdonképpen nincs élelem, amely segít megállítani hasmenés azonnal. De vannak bizonyos élelmiszerek, amelyek segítenek csökkenteni a tüneteket. BRAT diéta az egyik leggyakrabban ajánlott diétákat szenvedők számára a hasmenés, különösen a gyermekek számára. BRAT jelentése banán, rizs, almaszósszal pirítós, és hogy néhány, a legjobb ételeket, hogy megakadályozzák a hasmenés. Ezek az ételek segítenek, hogy a széklet szilárdabbá.

A banán jótékony hasmenés kezelésében, mivel azok kiegyensúlyozott mennyiségű tápanyagot szükséges feszesítő laza székletürítés.
Almaszósz pektint tartalmaz, és így egy természetes térfogatnövelő szert.
Rice fog működni, mint egy töltőanyagot és lassítja a termelés laza széklet.
Toast felszívja az extra mennyiségű gyomorsav, amely minimalizálja a hajlam, hogy a gyomor a savtermelés.

Így a kölyök diéta kombinációja kímélő ételekkel, amelyeknek alacsony a diétás rostok és energiát biztosítanak a test nélkül aggasztó az emésztőrendszert.
egyéb élelmiszerek

Sima, főtt és burgonyapürével
feszült sárgarépa
feszült squash
saltine keksz
Kis adag sima tészta
Fehér tészta

folyadékok
Ez egy tévhit, hogy iszik folyadékot hasmenéses ronthatja az állapotot. Tény, hogy iszik folyadékot is kell visszaállítani az elveszett elektrolitok. Csak ivóvíz nem segít, meg kell fogyasztani egyéb folyadékok, mint például:

Húsleves
levesek
Gyümölcs- vagy zöldséglevek
Rice vagy szójatej

Ha egy megfelelő megválasztása folyadékok, az elektrolit szintet könnyen visszanyerhető. Egyes módszerek kinyerésére dehidratáció ivóvíz rizs víz vagy keverék a cukor és a só vízben. Gyógyteák, hogy néhány, a legjobb a folyadékot a belekben. Ivóvíz 8-10 pohár bármely fenti folyadékok ajánlott személyt hasmenés.

Élelmiszerek elkerülésére
Vannak bizonyos ételek, amelyek teljesen el kell kerülni során hasmenés. Ezek az ételek:

A magas rosttartalmú zöldségek, mint a brokkoli, káposzta, édes burgonya, karfiol, kelbimbó, hagyma, stb
A magas rosttartalmú gyümölcsöt, mint a guava, avokádó, kivi, stb
Citrusfélék, mint a narancs, citrom, grapefruit, Clementine, stb
Tej és tejtermékek, mint a sajt, fagylalt, puding, stb
Zsíros élelmiszerek, mint sajt, kövér húst, tejföl, vaj, sült ételek, desszertek, stb
Gyümölcslevek készült alma, körte, cseresznye, stb
Élelmiszerek vagy italok koffeintartalma, mint a tea, kávé, stb
Dió, mint a mogyoró, kesudió, mandula, brazil dió és dió
Szénsavas üdítőitalok

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Az alkohol is ronthatja az állapotot, így elkerülhető, hogy a fogyasztást, miközben szenvedő hasmenés.
Hatékonysága a fenti étrend iránymutatások eltérhet személyenként. Így, ha a hasmenés nem enyhülnek kipróbálása után sem ezek hazai jogorvoslati, akkor forduljon orvoshoz, mert lehet, hogy egy idült hasmenés.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk HealthHearty tájékoztató jellegűek, és nem, semmilyen módon kívánták felváltani a tanácsot egy egészségügyi szakember.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések