ágyék izzadás

Ágyék izzadás, a legtöbb ember számára, egy nagyszerű forrása a rossz közérzet és a frusztrációt. Nem csak létre a kínos helyzetet, de ez is termel szagot amely újabb a döbbenet az érintett személy.
Ágyék izzadás olyan probléma, amelyet a legtöbb ember találkoznak, és ez is egyike azoknak a higiéniai problémák, amelyek jobb, ha balra mondott. Ágyék egy olyan terület, amely gazdag verejtékmirigyek apocrine és eccrine, és ez teszi a webhely még kiszolgáltatottabbá érinti a túlzott izzadás, klinikailag ismert hyperhidrosis. Eltekintve az elhízás, hogy hozzájárult ahhoz, hogy izzadt ágyék nincsenek más okok, amelyeket azonosítottak egyedinek. Az orvosok úgy vélik, hogy ez a feltétel kapcsolódik inkább a konkrét fizikai épít egy személy.

Hogyan csökkentsük az izzadást lágyéki régióban
# Az első sorban a kezelés az, hogy ez száraz, hűvös helyen. " Érthető, hogy megértsük, minél magasabb a hőmérséklet, annál több lesz a verejtékezés. Tehát adja magát valamikor, és van egy klassz szép zuhanyzó körülbelül 15 - 20 perc. A közömbösség fogja a verejtékezés bekövetkezését valamikor. Miután végeztem a zuhanyzó, a munka a törülközőt, hogy a legteljesebb megszáradni magát teljesen. Bármilyen nedvesség az ágyéki területen súlyosbíthatja a verejtékezés.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

# Szárítás után le alaposan, alkalmazni egy bőséges mennyiségű hintőpor a lágyéki, beleértve a fenék, comb belső és a nemi szervek. A por segít elnyelni a nedvesség vagy a nedvességet, ha izzad később, és hagyja el a lágyéki területen száraz. Egyes márkák hintőpor nyújtanak hűsítő hatást alkalmazva az érintett területen. Ez egy nagy megkönnyebbülés, különösen azok számára, akik szenvednek a túlzott izzadás lágyéki, ami súlyos viszketést és irritációt.
# Ha szenved bármilyen izzadás problémát, akkor hagyja a bőrt levegőt egész nap. Ez teheti azáltal, hogy friss és tiszta pamut rövidnadrág. Az ilyen ruhák szellős, könnyű, nedvszívó és kényelmes is, főleg nyáron. Biztosítani kell, hogy a rövidnadrág nem túl laza, mert ebben az esetben a comb lenne dörzsölje egymás ellen és így olyan izzadt területen rosszabb.
# Ez jobb, ha nem használja semmilyen parfümöt vagy kölnit, hogy megszabaduljon a szag. A verejték is kap keverve ilyen termékeket és terményeket nemkívánatos szag. Ott is lehet egy allergiás reakciók kockázata.

# Mint már említettük, az elhízás vagy a súlygyarapodás az egyik olyan tényező, amely vezethet ezt a feltételt. Ez azért van, mert a túlsúlyos emberek felesleges bőr és zsír, amely megakadályozza a levegő keringését a területen. Sőt, minden alkalommal, amikor az a személy mozog, a bőr lehet, hogy dörzsölte egymáshoz és így olyan feltétel rosszabb. Tehát a fogyás tenne sokat kezelésében a kérdés izzadt ágyék.
# Ha a szokása, hogy az intim területek leborotválta, akkor érdemes megfontolni, így ez egy kis szünetet, vagy talán, csökkenti a gyakoriságát fodrász. Bár borotválkozó az ágyéki területen tartják higiénikus, ez okozhat fokozott irritációt és feldörzsölést.
A fenti tippek kezelni ágyék izzadás hatékonyak ahhoz, hogy a munka. Azonban, ha nem kapok semmilyen pozitív vagy kívánatos reakció révén azok használatát, akkor előfordulhat, hogy orvosi ellátásra szorul, amelynek során különleges gyógyszerek és / vagy terápiák.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések