A növekedési hormon kezelés a Gyermek

Gyermekek hiány az emberi növekedési hormon általában adott további növekedési hormon, hogy segítsen nekik magasabbra nőjön. Nézzük többet a következő cikket.
A humán növekedési hormon egy hormon, amelyet a borsó nagyságú agyalapi mirigy, jelen az alapja az agy. A szerepe ez a hormon, hogy ösztönözze a gyermek növekedését, serkentik az immunrendszert, növeli a kalcium-visszatartás, növeli az izomtömeget, stb magasságának növelése a gyermek a legismertebb hatása a növekedési hormon.

Hiánya az emberi növekedési hormon Gyermekek
Úgy történik, hogy néha az agyalapi mirigy nem termel megfelelő mennyiségű növekedési hormont. Ez akkor fordulhat elő, mivel valamilyen rendellenességet vagy szindróma. Kis mennyiségű növekedési hormon termelődését eredményezi lassabb növekedés a gyermek. A gyermeknek rövidebb termetű, fokozott zsír- a derekát, az alacsony növekedés sebessége, késleltetett fogak fejlődése, stb A gyermek is megjelenhetnek fiatalabb, mint ő korában. Az orvos diagnosztizálja a hiány tesztelésével a növekedési hormon mennyiségét a gyermek vérében.
A növekedési hormon kezelés a Gyermek

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Az emberi növekedési hormon kezelés alapvetően azt jelentette, a gyermekek számára, akik szenvednek növekedési hormon hiány, különösen azok által érintett Turner-féle szindróma, krónikus veseelégtelenség, és a Prader-Willi-szindrómában. Gyermekek ezeknek a feltételeknek az előrejelzések, hogy elérje a magassága legfeljebb 5'3 "(felnőtt férfi), vagy 4'11" (felnőtt női). Így, hogy növelje a magasság ezen gyermekek, a szintetikus humán növekedési hormon injekciót állnak rendelkezésre. Azonban ezek csak receptre kapható.
Ha ezeket injekciók hatására az agyalapi mirigy nem termel, amit kevés hormont termelő azt korábban. A test függ az injekciókat, hogy teljesítse a kereslet a hormon a szervezetben. Gyakran a szülők szeretnék kipróbálni ezt a módszert, hogy a gyermekek, még ha nincs ilyen hiány. Az FDA nem javasolja ezt a befecskendezés nélküli gyermekek hiányt.
A növekedési hormon injekciók költsége egy bomba! Arányuk valahol 10.000 USD USD 25.000 egy évben. Egy személy szüksége hat lövés egy héten sok évig; így tudom, hogy fog éget lyukat a zsebedben!

Ez a kezelés csak akkor ajánlott azok számára, akik a hiányosság, vagy szindróma. Tehát, ha rövid, csak ölelés a tényt, és lépni, örülnek, ahogy készülnek. Ha tölteni az életed próbál lenni igazságosabb, magasabb, vékonyabb, stb fogsz kihagyni az örömök egyszerűen csak él!
Fontos: Ez a cikk csak tájékoztató jellegű, és nem bármilyen módon megpróbálja helyettesíteni szakértő orvoshoz.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések