A niacin a magas koleszterinszint

Az előnyök a niacin magas koleszterinszint vizsgálták a globális piacon. Mivel a per egészségügyi szakértők, niacin vagy B3-vitamin, ha önmagában vagy kombinációban más terápiás hatóanyagokat, segít hatékony a koleszterin-szintet.
A mai helyzetben a kockázata a szív- és érrendszeri betegségek aggasztó kérdés világszerte. Ennélfogva érthető, hogy az orvosi vizsgálatok és kutatások kerülnek középpontjában a lehetséges kezelések a magas koleszterinszint és a magas vérnyomás. Vannak milliárdnyi terápiás készítmények csökkenti a magas koleszterinszint és a magas vérnyomás, amelyek közül néhány vezethet enyhe vagy súlyos káros hatások.

A kihívás abban áll, hogy néz ki a kezelési lehetőségek, amelyek nem jelentenek mellékhatások és szövődmények. A nemrég felfedezett mérföldkő az orvostudomány hatékonyságát niacin a magas koleszterinszint. Niacin (ténylegesen B3-vitamin) egy vízben oldódó típusú vitamin, amely elsődleges szerepet játszik a különböző anyagcsere-folyamatok a szervezet rendszer, beleértve a termelés energia, vörösvérsejtek (RBC), proteinek és hormonok.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Mint azt mindannyian tudják, kétféle koleszterin a szervezetben alacsony sűrűségű lipoproteinek (LDL) és nagy sűrűségű lipoproteinek (HDL). Szerint a szerepük a koleszterin-anyagcserében, az LDL ismert rossz koleszterin és a HDL jó koleszterin. Az egyedi, magas koleszterinszint olvasás, elengedhetetlen, hogy csökkentse a rossz koleszterin és növeli a jó koleszterin, amely a. A niacin vagy nikotinsav hasznos mind a célra.
Niacin önmagában vagy együtt más koleszterincsökkentő gyógyszerek segítségével tartja a koleszterin mellett ajánlott szintet. Az orvos előírhat bármely típusú niacin, akár azonnali felszabadulású vagy lassú felszabadulású készítmények, tüneteinek kezelésére a magas koleszterinszint. Mivel a per egy tanulmány a betegek magas koleszterinszint, megfigyelhető, hogy a niacin hatásos HDL koleszterin mintegy 15-35 százalékkal, és csökkenti az LDL-koleszterin mintegy 10-20 százalékkal.
Niacin van jelen bőségesen egyes csoportokban a növények és állatok. Annak ellenére, hogy akkor kap niacin-kiegészítők a piacon, a legjobb, ha hivatkozhat a természetes forrásai a vízben oldódó vitamin, mely tartalmazza zöldség, tojás, tejtermékek, hal, baromfi és sovány húsok. Egy fontos megjegyzés azok számára, akik az alapul szolgáló feltételek, mint a vérzési problémák, súlyos májbetegség, és a gyomorfekély, hogy forduljon orvoshoz, mielőtt beadjuk bármilyen kiegészítése.

Most lehet, hogy vajon a dózis! Az ajánlott dózis függ a beteg aktuális koleszterinszintet, mögöttes orvosi problémák, és más vényköteles gyógyszert. Általában a orvos írja elő a kisebb dózisok az első szakaszban a kezelés, ami végül is növeli, hogy körülbelül 1,5-3 gramm naponta. A kezelés időtartama alatt, a beteget gondosan ellenőrizni kell, bármilyen kóros mellékhatások, mint a hőhullámok és a gyomor-bélrendszeri tünetek.
Annak ellenére, hogy az egészségügyi ellátások niacin, meg kell jegyezni, hogy a túlzott bevitel ez a vitamin is vezethet az orvosi komplikációk. Mellékhatások és / vagy mérgező niacin ritka egyének között, akik fogyasztanak természetes forrásokból elleni küzdelem a kockázatok magas koleszterinszint. Leegyszerűsítve, niacin-kiegészítők csak akkor kell venni az ajánlott dózis által előírt érintett orvos.
Tetszik? Oszd meg!

ShareTweetPinLinkedInEmail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések