Gastroparesis diéta terv

Változtatások az étrendben segíthet a kezelés gastroparesisben nagy mértékben. Íme iránymutatások gastroparesisben étrend.
Gastroparesis miatti kóros működése az izmok a gyomor. Mivel az izmok nem működnek normálisan, az étel nem kap emésztett és megsemmisíteni megfelelően. A feltétel is ismert késleltetett gyomorürülés. Mivel a kóros emésztés, a vércukorszintet, hogy érint, és az alapvető tápanyagok nem szívódnak fel a szervezetben. Ugyanakkor, emésztési vezet más rendellenességek, mint hányinger, hasmenés, székrekedés, stb állapot akkor jelentkezik, amikor az ideg, hogy a kontrollok a hasizmokat megsérülne. A kezelés gastroparesisben magában változás az étrend, mivel nincs ismert gyógymód ennek a feltételnek.

Gastroparesis Diet iránymutatás

Az emberek szenvednek súlyos gastroparesisben tanácsos, hogy a folyékony étrend, mint a folyadékok könnyebben emészthető, mint a szilárd ételek.
Az emberek is ajánlott, hogy élelmiszerek, könnyen emészthető a szervezetben.
Az egyik legfontosabb tipp, hogy emlékszik, míg a következő ezt a diétát, az, hogy a kisebb étkezések kisebb mennyiségű élelmiszer határozottan könnyebben emészthető.
Fiber, bár segíti az emésztését, kell fogyasztani korlátozott mennyiségben. Ez azért van, mert bizonyos szálak, például amelyek megtalálhatók a zöld leveles zöldségek, inkább maradnak a gyomorban sokáig.
Hasonlóképpen, az egyik legyen egy alacsony zsírtartalmú étrend, zsírok is, hogy hosszabb időt kap megemészteni.

Elengedhetetlen, hogy elkerüljük a fogyasztás az élelmiszerek, amelyek oka a hányinger. Ugyanakkor, az alkoholfogyasztás, a menta, a koffein, korlátozni kell befolyásolja az emésztés során.
Ha Ön cukorbeteg, akkor be kell tartania az adott diabetikus gastroparesis étrend, ami magában foglalja, amelyek a kisebb étkezések rendszeres időközönként tartózkodással tartózkodó éhes sokáig. Ez hasznosnak bizonyult, mivel a vércukorszint ellenőrzés alatt.
Végül azok, akik ezt a feltételt is gyakorolja rendszeresen javítja az emésztést. Ezek követik az egészséges szokások, mint a nem fekve közvetlenül étkezés után, annak érdekében, hogy megakadályozzák emésztési zavarok.

diétás menü
A diéta függ az állapot súlyosságától, és ezért azt találtuk, hogy eltérnek az egyik személy a másik. A korábbi szakaszokban, lehet, hogy csak csekély nehézséget emésztésével élelmiszerek; Nem sokkal később az a személy lehet kizárni több élelmiszert a diéta, a nehézségek miatt az emésztést. Meg kell forduljon orvoshoz, hogy megtudja, milyen élelmiszereket tetszik, ha szenved ez a feltétel. Az alábbiakban ismertetjük a listákat élelmiszerek biztonságosan fogyaszthatók, és élelmiszerek elkerülésére, amely a fent említett irányelveket.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Foods biztonságosan fogyaszthatók

Rizs, tészta
Gyümölcsök bőr nélkül, gyümölcslevek
Zöldséglevesekhez, zöldség bőr nélkül, zöldség leves
Alacsony zsírtartalmú tejtermékek, sovány tej, mogyoróvaj
Fagyasztott joghurt, lekvár, méz
Tojás, sovány hal

Élelmiszerek elkerülésére

Teljes kiőrlésű termékeket
Nyers zöldségek, hüvelyesek
Zsíros ételek, teljes tejtermékek
Marha, sertés, baromfi, steak
Diófélék és magvak, szárított gyümölcsök
Magas rosttartalmú ételek

Az élelmiszerek listáját itt említett kell használni, csak iránymutatásul. A részletes és személyre szabott étrend, akkor forduljon orvoshoz.

Meg kell beszélni kezelőorvosával, konkrétan a rost bevitel és a zsír. Ha úgy találja, hogy könnyebben emészthető zsírt, akkor is kis mennyiségben a diéta. Hasonló a helyzet a rost tartalmú ételek. Másodszor, folyékony táplálékot csak annyit jelentett, hogy az emberek, akik nem tudják megemészteni a szilárd ételek. Fenntartása étkezési naplót segíthet tartani a pályán okozó ételek kellemetlenséget.
Miután a gastroparesisben étrend segít a betegség kezelésére, hogy nagy mértékben. Ha a diéta után megfelelő, a személy képes lehet megszabadulni a legtöbb a tünetek, mint a hányinger, hasmenés és hányás. Végül azt javasoljuk, hogy keresse fel orvosát, mielőtt a következő ezt a diétát. Vigyázz magadra!
Fontos: Ez a cikk csak tájékoztató jellegű, és nem, semmilyen módon kívánták felváltani a tanácsot egy egészségügyi szakember.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések