Alacsony albuminszint

Nevezett fehérje albumin bőségesen jelen van az emberi vérplazmában. Különböző egészségügyi feltételeket vezethet az alacsony albumin szint. Olvasson tovább, hogy tudja a vér alacsony albumin okait és tüneteit.
Albumin egy vízoldható protein, és ez a vérplazmában jelen bőségesen. Rendkívül fontos, hogy az egészség, hiszen fontos szerepet játszik javításával és szövetek növekedését és a szállítás az esszenciális zsírsavak (zsír) zsírszövetből izomszövet. Ez is elősegíti a szállítás a hormonok, gyógyszerek és egyéb anyagok vér útján. Ez puffereli a vér pH, szabályozza ozmózis, és kötődik a kalcium-ionok. Albumin termelődik a májban és a vérben vizsgálni elrendelte, hogy ellenőrizze az albumin szintje a vérben.

Alacsony vér albumin
Okoz
Alacsony vér albumin szint, más néven hypalbuminaemia, azt jelzi, hogy a vesék nem képesek megállítani a szivárgás albumin a vizeletben, és így a fehérje egy része eltűnik a vizelettel. Vesék kiszűrik a vérből, hanem, hogy egy fehérje, albumin nem található meg a vizeletben. Az egészséges ember vizeletében elhanyagolható (körülbelül 150 mg / l) az albumin. A kezelőorvos kérheti a vizelet teszt mérésére albumin a vizeletben. Ha albumin van jelen nagy mennyiségben a vizeletben, akkor arra lehet következtetni, hogy a vese rendellenesség, vagy húgyúti fertőzés, az alacsony albumin okot és meg kell kezelik megfelelően.

Szeretné, hogy írjon nekünk? Nos, keresünk jó írók, akik szeretnék, hogy a hírt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és megbeszéljük ...
Dolgozzunk együtt!

Más oka az alacsony albumin száma gyulladása miatt lupus és az ízületi gyulladás, sokk, és az alultápláltság. A rossz táplálkozás, a rossz étkezési szokások vezethet hypoalbuminemia. Néha annak ellenére, hogy az egészséges táplálkozás, az alacsony albumin észlelnek. Ez akkor fordulhat elő, ha a szervezet nem képes felszívni és / vagy emészthető fehérje az elfogyasztott étel megfelelően. Például, coeliákia, vagy Crohn-betegség, a belek nem képesek elnyelni fehérje.
Még szív betegségek, mint a pangásos szívelégtelenség vagy pericarditis (Gyulladás a szívburok); gyomor problémák, mint a gyulladásos bélbetegség, vagy lymphoma; súlyos betegségek, mint szarkóma vagy amyloidosis vezethet alacsony albumin a vérben. Fertőző betegségek, mint a tuberkulózis és használata bizonyos gyógyszerek (vezető mellékhatások) is felelősek az alacsony albumin szinteket.
Aging eredményezhet valamivel alacsonyabb albumin szint az idősek. Aging lassítja a májfunkció az idősek vezető a vér alacsony albumin. Májcirrhosis, májrák, máj-diszfunkció miatt bármely más ok is csökkenti a vér albumin szinteket. Protein hiányosságok, a máj betegség okozhat a vér alacsony albumin mivel a kiszáradás a fő oka a magas albumin vérben.

Tünetek
Tünetei közé tartozik a májbetegség sárgás bőr, szemfehérje sárgára (sárgaság), fogyás és a fáradtság. Tünetei vese rendellenességek közé tartozik a duzzanat (vízvisszatartás) a lábak, vagy az egész szervezetben. Étvágytalanság, fogyás, bőr rendellenességek, túlzott fáradtság tapasztalható. Izomgyengeség, a fáradtság és a görcsök jelzik a vér alacsony albumin. Máj problémák vezethet ascites (has duzzadt folyadékkal). Súlyos hányinger, hányás, hasmenés / székrekedés ellenére hashajtók, mellkasi fájdalom, légzési nehézség, zavartság, szívdobogásérzés vagy szapora szívverés, azonnali orvosi ellátást igényel.
Normál véralbumin
A normális szintre albumin egészséges egyének között fekszenek 3,6-5,0 gramm per köbdeciméter (g / dl). Miután a vér albumin szintje 4 g / dl-eszközt, hogy egy liter vér tartalmaz körülbelül 40 gramm albumin. Az idősek nagyobb valószínűséggel szenvednek hypoalbuminemia.
A kezelés az alacsony albumin szintje a vérben függ az oka. Az orvosok segítségével különböző vizsgálatok képes észlelni az oka hypoalbuminemia és felírja a megfelelő gyógyszereket kell. Tudassa orvosával a rutin gyógyszerek ellenőrzésére, hogy bármilyen gyógyszert felelős kimerült albuminhoz vérben. Elengedhetetlen, hogy elkerüljük a dohányzás és az alkohol gyors helyreállítást. Meg kell követni az orvos utasításait vallásilag.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések